Ξενοδοχειακές Λύσεις

Person Booking Flight Online Concept

Το Booking System μελετήθηκε, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με στόχο να διευκολύνει τη διαδικασία εύρεσης και κράτησης καταλυμάτων μέσω του διαδικτύου. Χρήστες από οπουδήποτε μόνο μέσω μιας γραμμής πρόσβασης στο διαδίκτυο, 24 ώρες το 24ωρο μπορούν να ενημερωθούν αυτόματα για τη διαθεσιμότητα καταλύματος, να επιλέξουν παροχές και να ολοκληρώσουν την κράτηση άμεσα on-line. Για την επιχείρηση, το Booking System παρέχει ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης, μέσα από το οποίο, μπορεί να ορίζονται οι περίοδοι λειτουργίας, τα διαθέσιμα δωμάτια, πιθανές παροχές και παρεχόμενες υπηρεσίες. Ώμος πέρα από το Booking Engine παρέχουμε και άλλες ξενοδοχειακές υπηρεσίες όπως Channel Manager, PMS και Δημιουργία και Διαχείρηση Λογαριασμού στα Πορταλ Booking.

Αναλυτικά, παρέχει τις παρακάτω λειτουργίες:

Ηλεκτρονική διαχείριση των δωματίων της επιχείρησής, για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικότερα τη διαθεσιμότητα και τις χρεώσεις των καταλυμάτων σας.

Δυνατότητα για άμεση και εύκολη ενημέρωσή του περιεχομένου μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης.

Δυνατότητα σύγχρονης ή ασύγχρονης ηλεκτρονικής κράτησης μέσω δυναμικής φόρμας για online κράτηση ή μέσω φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απάντηση από την επιχείρηση.

Ασφαλείς ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω ειδικού περιβάλλοντος ηλεκτρονικών συναλλαγών ανεπτυγμένο σε συνεργασία με Τράπεζα.

Πολυγλωσσικό περιεχόμενο για προβολή της επιχείρησης σε περισσότερες γλώσσες πέραν της ελληνικής.

Προσδιορισμός γεωγραφικής θέσης του καταλύματος σε αναλυτικό χάρτη και οδηγίες πρόσβασης, μέσω της υπηρεσίας Google Maps.

Γιατί στην

Η PlanTech υποστηρίζει επιχειρήσεις και φορείς από το 2004 που ιδρύθηκε. Στα 15 χρόνια λειτουργίας έχει αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με πάνω από 1.000 επιχειρήσεις και φορείς όλων των κλάδων…

01

Ανάλυση

02

Ενημέρωση

03

Προετοιμασία

04

Υλοποίηση

© 2022 PlanTech | Ιωάννινα |