ΞενοδοχειακέςΛύσεις

 

Το Booking System μελετήθηκε, σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με στόχο να διευκολύνει τη διαδικασία εύρεσης και κράτησης καταλυμάτων μέσω του διαδικτύου. Χρήστες από οπουδήποτε μόνο μέσω μιας γραμμής πρόσβασης στο διαδίκτυο, 24 ώρες το 24ωρο μπορούν να ενημερωθούν αυτόματα για τη διαθεσιμότητα καταλύματος, να επιλέξουν παροχές και να ολοκληρώσουν την κράτηση άμεσα on-line. Για την επιχείρηση, το Booking System παρέχει ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης, μέσα από το οποίο, μπορεί να ορίζονται οι περίοδοι λειτουργίας, τα διαθέσιμα δωμάτια, πιθανές παροχές και παρεχόμενες υπηρεσίες. Ώμος πέρα από το Booking Engine παρέχουμε και άλλες ξενοδοχειακές υπηρεσίες όπως Channel Manager, PMS και Δημιουργία και Διαχείρηση Λογαριασμού στα Πορταλ Booking.

Ξενοδοχειακές Λύσεις

Αναλυτικά, παρέχει τις παρακάτω λειτουργίες:

Ηλεκτρονική διαχείριση των δωματίων της επιχείρησής, για να διαχειρίζεστε αποτελεσματικότερα τη διαθεσιμότητα και τις χρεώσεις των καταλυμάτων σας.

Ασφαλείς ηλεκτρονικές πληρωμές μέσω ειδικού περιβάλλοντος ηλεκτρονικών συναλλαγών ανεπτυγμένο σε συνεργασία με Τράπεζα.

Δυνατότητα για άμεση και εύκολη ενημέρωσή του περιεχομένου μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον διαχείρισης.

Πολυγλωσσικό περιεχόμενο για προβολή της επιχείρησης σε περισσότερες γλώσσες πέραν της ελληνικής.

Δυνατότητα σύγχρονης ή ασύγχρονης ηλεκτρονικής κράτησης μέσω δυναμικής φόρμας για online κράτηση ή μέσω φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απάντηση από την επιχείρηση.

Προσδιορισμός γεωγραφικής θέσης του καταλύματος σε αναλυτικό χάρτη και οδηγίες πρόσβασης, μέσω της υπηρεσίας Google Maps.

Γιατί στην PlanTech ΕΠΕ ;

 

Γιατί στην PlanTech πιστεύουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, γι’αυτό και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Η σχεδίαση δυναμικών σελίδων παρουσίασης με χρήση τεχνολογιών αιχμής και με αισθητική υπεροχή και απόλυτη λειτουργικότητα με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησης. Ειδικά διαμορφωμένες γκαλερί φωτογραφιών προσαρμοσμένες ώστε να αναδεικνύουν τους χώρους των καταλυμάτων και θα προβάλλουν τις ομορφιές της ευρύτερης περιοχής.

01

ΑΝΑΛΥΣΗ
ΑΝΑΓΚΩΝ

02

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΠΛΑΝΟΥ

03

ΣΥΛΛΟΓΗ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

04

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

05

ΕΛΕΓΧΟΣ

06

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ