ΕΣΠΑ e-shop Επιδότηση 5000 ευρώ

Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο θα επιδοτεί τη δημιουργία e–shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης, αναμένεται στο τέλος της χρονιάς με προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ.

Το πρόγραμμα, όπως εξήγησε ο υφυπουργός θα χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο, καθώς οι υπηρεσίες καλύπτονται από υφιστάμενη δράση.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ?

Δικαιούχοι θα είναι αποκλειστικά καταστήματα λιανικής πώλησης, καθώς οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών καλύπτονται από υφιστάμενη δράση.

ΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ?

Η δράση καλύπτει το σύνολο των υπηρεσιών που απαιτούνται προκειμένου να δημιουργήσετε και να λειτουργήσετε ένα σύγχρονο και αποδοτικό ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop).

ΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ?

Το πρόγραμμα θα επιδοτεί σε ποσοστό 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος και το μέγιστο ποσό επιχορήγησης μιας λιανεμπορικής επιχείρησης για όλη τη δαπάνη θα φτάνει μέχρι τα 5.000 ευρώ.

Επομένως θα πληρώσετε μόνο το ΦΠΑ ο οποίος και θα ανακτηθεί

ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?

Το πρόγραμμα αναμένεται να τρέξει το προσεχές χρονικό διάστημα

Ποια εταιρεία θα φτιάξει το e-shop μου;

H PLANTECH θα αναλάβει την εξολοκλήρου κατασκευή, διαμόρφωση αλλά και φιλοξενία του eshop σας, όπως και την ολοκληρωμένη σύνταξη του φακέλου σας.

Ενδιαφέρομαι τι να κανω?

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας προκειμένου να σας παρέχουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Έτσι, μόλις ανοίξει και επίσημα το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, θα φροντίσουμε να υποβάλετε την αίτησή σας εμπρόθεσμα.

Καλέστε μας στο 26510 54305  

© 2022 PlanTech | Ιωάννινα |