Κατασκευή Ιστοσελίδων

 

Η PlanTech χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής είναι σε θέση να σχεδιάσει (Web design) και να αναπτύξει (web Development) για την εταιρεία σας, ένα λειτουργικό και σύγχρονο δικτυακό τόπο (WebSite) ο οποίος θα χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική και θα προσφέρει ευκολία στη χρήση και την περιήγηση.

Χρησιμοποιούμε σύχρονα εργαλεία ανάπτυξης και τα πιο αναπτυγμένα CMS (WordPress, Joomla, PrestaShop, Woocomerce)

web-design plantech

Για την κατασκευή του εταιρικού σας WebSite, έμπειρα στελέχη της Εταιρείας μας, θα συνεργαστούν μαζί σας για:

Να κατανοήσουν τις ανάγκες, τους στόχους και το κοινό στο οποίο απευθύνεται το Website σας.

Να εντάξουν το προκαθορισμένο περιεχόμενο σε ένα πρωτότυπο λειτουργικό σχεδιασμό, ώστε το περιβάλλον του Website σας να είναι ελκυστικό και φιλικό για τον επισκέπτη και να προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία και τη δραστηριότητα της Εταιρείας σας

Να ομαδοποιήσουν τις πληροφορίες που θέλετε να μεταδοθούν ώστε να παρουσιαστούν με τον καλύτερο και πιο κατανοητό τρόπο στο Website.

Να μεταφράσουν το προκαθορισμένο περιεχόμενο για να είναι κατανοητό σε όλες τις χώρες στις οποίες επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί η Εταιρεία σας.Να συντάξουν όλα τα απαραίτητα κείμενα για την παρουσίαση των Προϊόντων – Υπηρεσιών που προσφέρετε.

Να προτείνουν κατάλληλους επαγγελματίες Φωτογράφους για την Φωτογράφηση των εγκαταστάσεων σας και των προϊόντων σας.Γιατί στην PlanTech ΕΠΕ ;

 

Στόχος μας είναι η δημιουργία του εταιρικού σας Website να αποτελέσει ισχυρό επιχειρηματικό εργαλείο και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη και ισχυροποίηση της Εταιρείας σας. Γιατί στην PlanTech πιστεύουμε ότι η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, γι’αυτό και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Είτε χρειάζεστε μια νέα ιστοσελίδα, είτε θέλετε να αναβαθμίσετε την ήδη υπάρχουσα, σας προσφέρουμε πρωτότυπο και σύγχρονο design με υψηλή αισθητική, που θα κάνει την ιστοσελίδα σας μοναδική σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Με σεβασμό στα standards του διαδικτύου, δημιουργούμε ιστοσελίδες που δουλεύουν για την επιχείρηση σας!

01

ΑΝΑΛΥΣΗ
ΑΝΑΓΚΩΝ

02

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΠΛΑΝΟΥ

03

ΣΥΛΛΟΓΗ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

04

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

05

ΕΛΕΓΧΟΣ

06

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ